COIN-OR::LEMON - Graph Library

Changes between Version 8 and Version 9 of AlkMatProjekt2018


Ignore:
Timestamp:
09/10/18 21:40:52 (3 years ago)
Author:
Alpar Juttner
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • AlkMatProjekt2018

  v8 v9  
  88}}}
  99
  10 A hallgatóknak témát és témavezetőt kell választani. Kérem minél hamarabb (legkésőbb '''szeptember 14'''-ig) vegyék fel a kapcsolatot az önöket érdeklő témák vezetőjével. Javasolt egy rövid bemutatkozó levelet írni a témavezetőnek. A témaválasztást '''szeptember 21-ig''' kell véglegesíteni, ezt a témavezetővel előzetesen jóvá kell hagyatni. Ennek megtörténtét (a témavezetőt is cc-zve) az '''alpar[kukac]cs.elte.hu''' címen jelezzék.
   10A hallgatóknak témát és témavezetőt kell választani. Kérem minél hamarabb (legkésőbb '''szeptember 14'''-ig) vegyék fel a kapcsolatot az önöket érdeklő témák vezetőjével. Javasolt egy rövid bemutatkozó levelet írni a témavezetőnek. A témaválasztást '''szeptember 21-ig''' kell véglegesíteni, ezt a témavezetővel előzetesen jóvá kell hagyatni. Ennek megtörténtét (a témavezetőt is cc-zve) a fenti címen jelezzék.
  1111
  1212Alább található a választható témák listája. A hallgatók választhatnak a listában nem szereplő (akár saját ötleten alapuló) témát is, amennyiben ezt egy a témában járatos témavezetővel, illetve a tárgyfelelőssel előzetesen egyeztetik.