COIN-OR::LEMON - Graph Library

Changes between Version 1 and Version 2 of Nagy hálózatok vizsgálata


Ignore:
Timestamp:
04/30/10 15:29:03 (14 years ago)
Author:
Peter Kovacs
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • Nagy hálózatok vizsgálata

  v1 v2  
  99== Feladat ==
  1010
  11 A feladat különféle valós és generált hálózatok vizsgálata egzakt és közelítő (pl. mintavételezéses) módszerekkel. A cél az, hogy kiszűrjük, hogy mely módszerek, adatok alkalmasak a különböző hálózatok minél jobb jellemzésére, és főként az eltérő területekről származó hálózatok megkülönböztetésére. Első lépésként a különböző modelleknek megfelelő generált hálózatok szeretnénk jól elkölöníteni a valós gráfoktól, és meghatározni, hogy milyen modellhez illeszkednek, mik a fő paramétereik. A következő lépés pedig számos különféle nagy hálózat elemzése és osztályozása.
   11A feladat különféle valós és generált hálózatok vizsgálata egzakt és közelítő (pl. mintavételezéses) módszerekkel. Szeretnénk meghatározni, hogy mely módszerek, adatok, paraméterek alkalmasak a különböző hálózatok jellemzésére, és főként az eltérő területekről származó hálózatok megkülönböztetésére. Első lépésként a különböző modelleknek megfelelő generált hálózatokat szeretnénk jól elkölöníteni a valós gráfoktól, és meghatározni a fő paramétereiket. A következő lépés pedig különféle nagyméretű valós hálózat elemzése és osztályozása.
  1212
  13 Sokféle területről származó hálózatokat és az analizálásukhoz használható nyílt forrású library-t találhatunk az alábbi oldalon:
   13Különböző területekről származó hálózatokat és egy, az analizálásukhoz használható nyílt forrású library-t találhatunk az alábbi oldalon:[[BR]]
  1414http://snap.stanford.edu/
  1515